Wenskaarten met een extraatje

Geplaatst op door & onder Uncategorized.

Verras je dierbare(n) met een wenskaart met een extra sensatie. Wat dacht je van een kaart die het lievelingsnummer van jou en je geliefde zingt? Of een kaart die ruikt naar een cake en chocolade? Hier volgen de mooiste webadresjes.

Aaibare kaarten

Ken je die kaarten nog met flamencodanseressen in jurken van echt stof? Die kreeg je dan van een tante of kennis die op vakantie was in Spanje. Ze zijn te koop in webshop Spaanse Jurk. Leuk als uitnodiging voor een tapasavondje of feest met Spaans thema.

Kaart & Cadeau

Bedank iemand met een vrolijke wenskaart én een bos zonnebloemen. Of een zakelijke kaart én een fles rode wijn of champagne. Verras je geliefde met een romantische kaart én een doosje bonbons. Met zo’n cadeau erbij is een kaartje krijgen dubbel feest. Dit kan allemaal bij Wensplein.

Zingende kaarten

Neem het lievelingsnummer van jou en je lover op. Zing zelf een lied. Of neem het geluid op dat refereert aan je bedrijf. Het gerochel van een espressomachine voor een barista bijvoorbeeld. Of het geratel van een naaimachine voor een ontwerpster. De wenskaarten van webshop Muziekwenskaart roepen herinneringen op en maken extra emoties los.

Kaarten met een geurtje

Met een kaartje van Wizz ruik je het feest! De ontvanger krijgt er al meteen zin in. Stuur je vrienden en familie een geurzakje met een kaartje eraan. Dat kan een geboortekaartje zijn dat naar baby’s ruikt. Een uitnodiging voor een kinderfeestje met de geur van kauwgomballen. Of een uitnodiging voor jouw feest dat ruikt naar cake en chocolade.

Lichtgevende kaarten

Een kerstkaart met echte lichtjes in de kerstboom. Een foto van je afgestudeerde zoon of dochter in echte spotlights. Wizz heeft nog iets speels: kaarten voorzien van ledverlichting. En, voor écht originele post: a message in a bottle.

 

 

Tikmachine

Over Tikmachine

Tikmachine is copywriter, redacteur en woordkunstenaar. Ze helpt bedrijven en organisaties op een heldere, persoonlijke en esthetische manier met hun doelgroep te communiceren.

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (1 stemmen, gemiddeld: 4.00 van 5)
Loading ... Loading ...

Laat een reactie achter

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CAPTCHA afbeelding
*