Emma en Daan in droomfinale van The Voice

Geplaatst op door & onder Geboorte, Momenten.

Daan en Emma doen al een paar jaar mee in de strijd om de meest populaire babynamen van Nederland. Na eerdere toppositie in 2009 prijken ze ook nu weer bovenaan de hitlijsten in namenland. Een eerste plaats die ze 2011 heroverden in een direct duel met een ander illuster babynamenduo: Sem en Sophie!

Wanneer we de hitnoteringen van de laatste 5 jaar bekijken zie we dat Daan en Emma een vaste waarde zijn. Beide bevinden ze zich al meer dan vijf jaar in de top 5! ‘Daan’ en ‘Emma’, je kunt ze de ‘Bohemian Rhaposdy’ en het ‘Hotel California’ van de hitlijsten van de babynamen noemen. Steady bovenaan in de lijst der lijsten. Toppers die nooit vervelen. Kwaliteit die nooit verveelt ;)

Superlatieven te over voor deze prachtige namen – die hun plek in Nederland meer dan bewezen hebben. Het kan dus ook niet anders dan dat over 20 jaar de finale van #TVOH gaat tussen Daan en Emma. Daan is favoriet door zijn coole uiterlijk en rauwe vertolkingen van de legendarische band ‘De Dijk’ – en uiteraard omdat 70% van de kijkers hem een ‘lekker ding’ vindt… Emma daarentegen wint aan sympathie door haar typische ‘underdog’-rol, gouden stemgeluid en kan daardoor nog makkelijk de grote verrassing worden!

Good old rocker Roel van Velzen is vanzelfsprekend door Daan als coach gekozen en Emma wordt bijgestaan door Chantal Jansen die in de nadagen van haar musical-carrière het toneel voor de platenindustrie verruild heeft… Dan dimmen de lichten in de zaal, wordt het podium helderwit verlicht en betreedt de presentator het podium en grijpt de klassieke microfoon die uit het plafond bungelt…. “Dames en heren, maak de ring vrij! laat de final battle beginnen’, tettert de nog eeuwig jeugdige Martijn Krabbé door de speakers. “Hier zijn Daan én Emmaaaaa!”

Redactie

Over

Enthousiaste ondernemers die zich tot doel hebben gesteld, dat iedereen in de gelegenheid moet zijn om dat kaartje te maken en te bestellen dat zij mooi vindt. "Little things that make you smile!" Een beleving bezorgen. Dit blog? Een leuk en informatief blog waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en al hun wensen en dromen delen.

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...

Laat een reactie achter

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CAPTCHA afbeelding
*